Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Geavanceerde verzendoplossingen: volledige controle

DHL maakt expresvervoer eenvoudig en efficiënt voor onze klanten. Of het nu gaat om gebruikersvriendelijke pc-software, eenvoudig en betrouwbaar beheren van uw verzendingen of volledig geïntegreerde zakelijke oplossingen, wij staan voor u klaar om samen met u de ideale oplossing te bedenken.

DHL IntraShip

Met DHL IntraShip worden uw standaard processen voor het verwerken, tracken en managen van uw zendingen geautomatiseerd. Zelfs voor degene die niet dagelijks zendingen aanmaken, is het een snel en eenvoudig proces. U kunt 24 uur per dag, elke dag van de week geïnformeerd blijven over de status. Met eenvoudige rapportages heeft u zichtbaarheid en controle over uw zendingen.

Geavanceerde en flexibele oplossing voor iedereen

DHL IntraShip kan aangepast worden naar uw behoefte en bestaande processen. U kunt eenvoudig data importeren uit uw systemen, zendingen aanmaken vanuit verschillende locaties en online goedkeuringsprocessen beheren. DHL Express levert support voor deze klantspecifieke instellingen, zodat u het meeste uit DHL IntraShip kunt halen.
Neem contact op met het verkoopteam van DHL

Wat is DHL EasyShip?

DHL EasyShip is een geïntegreerde verzendoplossing, speciaal ontwikkeld voor verzenders met grote verzendvolumes. DHL EasyShip is een krachtige tool die uw verzendproces stroomlijnt en versnelt en daardoor de productiviteit verhoogt. DHL EasyShip voorziet in elke behoefte, of het nu gaat om multinationale supply chains of bedrijven met een centrale verzendafdeling,

DHL EasyShip kan op één pc worden gebruikt, maar ook op uw plaatselijke netwerk, zodat het toegankelijk is voor meerdere gebruikers.

Wat zijn de voordelen van DHL EasyShip voor u?

  • Stroomlijning van het verzendproces door generering van vrachtbrieven, labeling en douanedocumenten
  • Frequente of terugkerende zendingen voorbereiden met één klik
  • Realtime tracering, directe prijsaanvraag en aanpasbare rapportage
  • Verzendhistorie en uitgebreid adresboek
  • Gegevensimport en -export voor integratie met toepassingen van klanten
  • Mailinglijsten voor zendingen, vooraankondigingen en uitgestelde zendingen
  • Volledige technische ondersteuning, waaronder training, documentatie, helpdesk, updates en on-site onderhoud
Neem contact op met het Salesteam van DHL

Wat is DHL eMailShip?

DHL eMailShip is een verzameling herbruikbare DHL formulieren met stap-voor-stap instructies die speciaal ontworpen zijn om u snel en eenvoudig te laten verzenden, simpelweg via e-mail. Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen met meerdere gebruikers op verschillende locaties. Met DHL eMailShip kunt u uw DHL vrachtbrieven invullen en printen, verzendformulieren en douanedocumenten voorbereiden en een koerier boeken — zonder dat u daar online software of tools voor nodig heeft! U kunt met DHL eMailShip ook afleverbevestigingen ontvangen en een koerier boeken via e-mail.

Hoe kan DHL eMailShip u helpen?

 
 

Traceer uw zending
Traceer uw zending

U kunt maximaal 10 nummers tegelijk volgen.


Meer track & trace mogelijkheden