Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Douane Diensten

Voldoet u aan de wet- en regelgeving?

De internationale handel en de wet- en regelgeving op dat gebied is aan verandering onderhevig. Hierdoor worden wereldwijde logistieke ketens geconfronteerd met grote uitdagingen:

  • Globalisering en uitbreiding van internationale handel: Vraagt om partnerschap met spelers in de markt die ervaring hebben in de verschillende geografische regio’s;
  • Toename van de vraag naar elektronische gegevens: uitwisseling: bijvoorbeeld het vooraf versturen van zending gegevens of het delen van wettelijk verplichte gegevens;
  • Een wereldwijde trend naar risico beheersing: Verwachting van verzenders dat zij details van de zendingen op elk gewenst moment delen, bijvoorbeeld voor laden, voor vertrek en voor aankomst;
  • Toenemende bewustwording van wet- en regelgeving: Agendapunt op directie niveau en primaire focus van bedrijven in de internationale handel;
  • Verhoogde sancties bij niet naleving: Directe gevolgen voor de logistieke keten van de klant en voor het financiële resultaat van uw onderneming.
Onder deze omstandigheden, biedt een Douane Service u, met het vermogen om deze complexiteit voor u te verminderen, een voorsprong op de competitie.

Onze oplossing voor u:

Douane Services
Wij bieden u een breed scala aan services waarmee uniformiteit, consistentie en legitieme activiteiten op het gebied van handel gewaarborgd zijn, welke uw organisatie ondersteunen en waarmee vertragingen, boetes en sancties vermeden worden.

Douane Consultancy
Onze Douane Consultants kunnen uw logistieke keten doorlichten en u zo helpen uw Douane activiteiten te verbeteren, uw invoerrechten te optimaliseren, potentiele risico’s te identificeren en interne controles en procedures te optimaliseren, zodat uw bedrijf maximaal voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.


Waarom zou u kiezen voor DHL DOUANE DIENSTEN:

Dankzij ons lokale team van experts en onze wereldwijde vertegenwoordiging, halen wij de complexiteit uit Douane zaken en bieden u een one-stop oplossing hiervoor aan.

 
 

Deel deze pagina