Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Jouw kans om een verschil te maken

Ben je op zoek naar een uitdaging die meer is dan alleen een baan? Welkom bij DHL! We geven jou de kans om een verschil te maken.

DHL biedt afgestudeerden en jonge professionals verschillende kansen om deel te nemen aan uitdagende projecten, moeilijke uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen – de beste manier om met je carrière te beginnen.

Onze programma's voor afgestudeerden bereiden je optimaal voor op deze uitdagingen – en je toekomstige carrière.
DHL biedt over de hele wereld verschillende programma's voor afgestudeerden:

Als onderdeel van jouw professionele ontwikkeling bieden wij jou een breed pakket aan cursussen en programma's die jou de vaardigheden en de kennis geven die noodzakelijk zijn om jou een succesvolle carrière te verzekeren.
Deze cursussen en programma's bevatten verschillende trainingen in praktische kennis en vaardigheden, leidinggevende vaardigheden, softskills en managementtechnieken op mylearningworld.net, onze online opleidingstool.
We hebben ook ons performance-management-systeem geïntroduceerd. Hiermee kunnen we het potentieel van onze werknemers al vroeg herkennen, waardoor we in staat zijn je bij jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Groei met ons mee!

Of je nu een afgestudeerde bent die meteen carrière wil maken of een afgestudeerde bent die al werkervaring heeft – vind de baan die bij jou past door te kijken op Werken bij DHLNew Window in Nederland.
 
 

Deel deze pagina