Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Bereik je doelen

Met DHL zul je een sterke partner aan je zijde hebben, die zorgt voor uitstekende internationale carrièremogelijkheden voor management en professionals.

Wij steunen jou bij het uitbreiden van je kennis en je persoonlijke ontwikkeling en we houden altijd in ons achterhoofd dat het leven buiten de werkplek net zo stimulerend is als het werk zelf.
Wij zullen jou helpen je sterke punten te herkennen en je potentieel te bereiken door verschillende carrièremogelijkheden en programma's aan te bieden:
Als onderdeel van je professionele ontwikkeling zetten wij ons in om jou te steunen door je vaardigheden te verbeteren en je kennis te vergroten.

Op mylearningworld.net, onze online opleidingstool, bieden wij een breed pakket aan mogelijkheden voor verdere opleiding en ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van vreemde talen, praktische kennis en vaardigheden, leidinggeven, softskills en managementmethoden.
We hebben ook ons performance-management-systeem geïntroduceerd. Hiermee kunnen we het potentieel van onze werknemers al vroeg herkennen, waardoor we in staat zijn je bij jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Wees succesvol samen met ons!

DHL biedt managers en professionals interessante en uitdagende banen in verschillende internationale functies.

Vind de baan die bij jou past door te kijken op Werken bij DHL.
 
 

Deel deze pagina