Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Doe mee en word onderdeel van een geweldig team

Je helpt ons bij het optimaliseren van onze diensten – en wij steunen jou bij je verdere professionele ontwikkeling.

DHL stelt klanten tevreden door een breed pakket aan hoogwaardige diensten te leveren. We stellen onze medewerkers tevreden door een reeks uitdagende carrièremogelijkheden te bieden.

Als onderdeel van DHL speel je een belangrijke rol bij het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen aan onze klanten. We bieden een aantal uitdagende mogelijkheden in verschillende functies en aspecten van onze onderneming.

Je kunt kiezen uit verschillende uitdagende functies in onze dagelijkse werkzaamheden en supportdiensten: in havens of luchthavens, magazijnen of servicepunten, onze kantoren of op de weg.
Als onderdeel van je professionele ontwikkeling zetten wij ons in om jou te steunen door je vaardigheden te verbeteren en je kennis te vergroten.

Wij bieden een breed pakket aan mogelijkheden voor verdere opleiding, training en ontwikkeling door middel van trainingen ter plaatse en op mylearningworld.net, onze online opleidingstool.

Voor bijscholing wordt ook gezorgd en is van belang bij het ontwikkelen van vaardigheden, het opdoen van kennis en het behalen van certificaten, zodat je jouw functie beter kunt uitoefenen.
Een aantal van de verschillende mogelijkheden voor training en ontwikkeling:
  • Verschillende relevante trainingen voor praktische kennis en vaardigheden
  • Trainingen m.b.t. veiligheid en gezondheid
  • Training en cursussen m.b.t. leidinggeven
  • Taalcursussen
  • Softskills-training
  • Algemene managementmethoden

Verbeter met ons mee!

Wil jij deel uitmaken van DHL? Kom dan ons team versterken! Wij zorgen voor mogelijkheden voor operationeel medewerker in verschillende functies over de hele wereld.

Vind de baan die bij jou past door te kijken op Werken bij DHLNew Window.
 
 

Deel deze pagina