Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL biedt meer dan alleen een baan

Ervaar hoe het is om bij DHL te werken.

Groei door nieuwe uitdagingen

Als 's werelds meest toonaangevende logistieke bedrijf biedt DHL een breed pakket aan interessante uitdagingen en kansen in onze verschillende divisies over de hele wereld.

Wij moedigen je constant aan om je horizon te verbreden en je potentieel te laten zien door middel van een brede en gevarieerde reeks leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Op mylearningworld.net, ons online-learning-portaal, kun je profiteren van een breed pakket aan professionele ontwikkelingsprogramma's, waaronder taalcursussen, softskills-training, managementmethoden en andere belangrijke onderwerpen.

Ons performance-management-systeem ondersteunt ons bij het herkennen van jouw potentieel, het evalueren van jouw prestaties en het constant plannen van de ontwikkeling van jouw carrière met jou.

Of je nu deelneemt aan een van onze programma's voor afgestudeerden of een van de vele e-learning-cursussen volgt, we zullen je altijd de mogelijkheid bieden om verantwoordelijkheid te nemen en stimuleren je ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied.

Maak een wereldwijd verschil

DHL stelt iedere medewerker in staat initiatief te nemen, actief deel uit te maken van verschillende teams en goede resultaten te behalen die echt een verschil maken.

Ons First Choice-programma, een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie, probeert onze prestaties bij elk contact met onze klanten te verbeteren door middel van individuele bijdragen en teamwork. De jaarlijkse personeelsenquête (EOS) geeft onze werknemers de mogelijkheid om hun mening te geven. De feedback helpt om onszelf constant te verbeteren en samen als bedrijf vooruitgang te boeken.

Van individuele ideeën en meningen tot een consistente manier om processen te verbeteren: bij DHL hechten we waarde aan het respecteren en belonen van jouw persoonlijke betrokkenheid en waarderen we teamwork en creatieve betrokkenheid.

Wees trots op wat we samen bereikt hebben

Bij DHL zul je deel uitmaken van een sterk team dat zijn medewerkers, de samenleving en het milieu respecteert. Je zult te maken hebben met mensen van over de hele wereld en de kans krijgen de unieke internationale sfeer bij DHL te ervaren.

Veel van onze medewerkers zijn persoonlijk betrokken bij een groot aantal initiatieven die ten goede komen aan mensen in verschillende bevolkingsgroepen over de hele wereld.

Ons Disaster Response Team (DRT) komt in actie om levens te redden na natuurrampen. DHL doet er ook alles aan om een voorbeeld te zijn in de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Onze dienst 'Go Green' biedt klanten de mogelijkheid de koolstofdioxide die bij het transport ontstaat te compenseren door deel te nemen aan geselecteerde projecten ter reductie van koolstofdioxide.

Wij van DHL steunen en koesteren constant diversiteit om een aangename werkomgeving creëren waarin jij uitstekend kunt functioneren. Door middel van verschillende diversiteitsprogramma's en -initiatieven streven we ernaar de vele talenten van onze werknemers te stimuleren en te combineren tot een succesformule – dat is niet alleen goed voor het bedrijf, maar ook voor jou.

Als werknemer van DHL kun je elke dag trots zijn op wat we samen bereiken.