Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Zendingen volgen met DHL ProView

DHL ProView is een online dienst voor het volgen van expreszendingen. Alle pick-ups en afleveringen van uw expreszendingen kunnen in realtime worden gevolgd en automatisch via e-mail of sms worden gemeld.

Wat is DHL ProView?

DHL ProView is een online traceersysteem voor DHL Express-klanten waarbij u en iedereen die u opgeeft automatisch via e-mail of sms een melding krijgt wanneer zendingen worden afgehaald en afgeleverd. Met DHL ProView kunt u zendingen ook online volgen op onder andere klantnummer en status.
Dit houdt in dat u altijd op de hoogte bent, of u nu op kantoor of onderweg bent. U krijgt bovendien de verzendinformatie die u nodig heeft om uw klanten en collega's op de hoogte te houden. En het is nog gratis ook!
Voordat u met DHL ProView zendingen kunt volgen, heeft u het volgende nodig:
  • Een DHL Express-klantnummer
  • Zorg ervoor dat alle klantnummers die u wilt volgen binnen handbereik zijn (als u meerdere klantnummers heeft)
  • Een PIN voor elk klantnummer
Met een PIN kunt alleen u uw eigen DHL Express-klantnummers in ProView activeren. Als u meerdere DHL Express-klantnummers gebruikt, moet u voor elke klantnummer een PIN aanvragen.
  • Na ontvangst van uw PIN activeert u uw klantnummer door u te registreren bij DHL ProView.
Zorg ervoor dat u voor elke klantnummer een PIN heeft voordat u zich registreert, zodat u de registratieprocedure probleemloos kunt doorlopen.
Bekijk de demo van DHL ProViewExternal Link / New Window voor een introductie en aanwijzingen voor het volgen van zendingen met ProView
Vraag telefonisch een PIN aan: onze eCommerce Servicedesk helpt u graag bij de aanvraag van een PIN en de registratieprocedure

Online een PIN aanvragen

Vul het online aanvraagformulieronline PIN request in. Onze eCommerce Servicedesk neemt zo snel mogelijk contact met u op.
 
 
Traceer uw zending
Traceer uw zending

U kunt maximaal 10 nummers tegelijk volgen.


Meer track & trace mogelijkheden